10/03/2022

Vila Dunav okružena prirodom i tišinom

Dom za stare Vila Dunav se nalazi u mirnom delu Beograda izolovan od gradske gužve i buke. Projektovan je tako da pruži udobnost pravog porodičnog doma i sav komfor hotelskog smeštaja.

Dom okružuje idilični vrt, pružajući našim korisnicima svu lepotu prirodnog okruženja sa pogledom na prostranstvo reke i plavetnilo Dunava. Na svega 10ak kilometara od centra grada, objekat je građen da zadovolji najrazličitije potrebe naših korisnika. Njegova lokacija dodatno olakšava proces prilagođavanja Vaših najstarijih članova porodice novom načinu života, omogućavajući vam svakodnevne posete.

U delu Beograda koji je lišen bučnog saobraćaja - Višnjici, nalazi se Dom Vila Dunav. U njemu korisnici uživaju u apartmanima hotelskog kvaliteta sa pogledom na lepote umirujućeg Dunava, kao i u vrtu koji im je na raspolaganju. Sunčani vrt našeg doma pored raznolikog cveća poseduje i letnjikovac za svakodnevno druženje i upijanje svežeg vazduha. Posebnu pažnju posvećujemo uređivanju prostorija u unutrašnjosti Doma, kao i uređivanju bašte jedinstvenog izgleda i najlepšeg sadržaja, u kojoj naši korisnici mogu uživati tokom celog leta.

Dom za stare Vila Dunav
Adresa: Maršala Tita 71/1, Višnjica, Beograd, Srbija
Telefon: +381 62 262603‬
Email: viladunav.info@gmail.com
Copyright Vila Dunav 2022.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram